Беседа, Сергій ДмитровичШтефан, Євгеній ВасильовичТаран, Віталій Михайлович2013-12-162013-12-162006Беседа, С. Д. Визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини / С. Д. Беседа, Є. В. Штефан, В. М. Таран // Мясное дело. — 2006. — № 11. — С. 66-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12111Для харчової промисловості найдосконалішими слід вважати технологічні лінії закритого виконання. В них сировина, напівфабрикати, складові компоненти виробництва, які часто шкідливо впливають на навколишнє середовище, розміщуються в закритому обладнанні. For the food industry should be considered most advanced production lines closed execution. In these materials, intermediates, components of production, which are often harmful impact on the environment, are placed in an enclosed equipment.otherнехарчова м'ясна сировинаконструктивні характеристики обладнанняексплуатаційні характеристики обладнанняnon-food raw meatstructural characteristics of the equipmentperformance of equipmentкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВизначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировиниArticle