Комп'ютерно-інтегровані структури управління технологічними комплексами неперервного типу - Ладанюк, Анатолій Петрович; Трегуб, Віктор Григорович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 1999)
При автоматизації виробництв неперервного типу враховувались та використовуються як найбільш прості методи та алгоритми (на основі теорії лінійних систем), так і сучасні досягнення теорії управління (робастні та адаптивні системи, методи оптимізації, ситуаційне управління, використання елементів штучного інтелекту і т.д.). In industrial automation continuous type were taken into account and used as the most common methods and algorithms (based on the theory of linear systems), and modern control theory to achieve (robust and adaptive systems, optimization techniques, case management, use of elements of artificial intelligence, etc.).
Keywords: виробництво; manufacturing; комплекс; complex; керування; management; структура; structure; комп'ютерно-інтегровані системи управління; computer integrated management system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка