Гойко, Ірина ЮріївнаОхріменко, Віталій Вікторович2021-12-062021-12-062021Гойко, І. Показники якості та безпечності сиру кисломолочного, збагаченого плодово-ягідною сировиною / І. Гойко, В. Охріменко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 88–89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36759Показано перспективність використання плодово-ягідної сировини у якості збагачувачів кисломолочного сиру та проведена оцінка якості та безпечності кисломолочних продуктів. The prospects of using fruit and berry raw materials as enrichments of sour milk cheese are shown and the quality and safety of sour milk products are assessed.otherсливажуравлинанасіння кунжутуплоди коріандрукисломолочний сиркомплексна оцінка якостікваліметріяНАССРplumcranberrysesame seedscoriandercottage cheesequalimetrycomprehensive quality assessmentHACCPкафедра технології оздоровчих продуктівПоказники якості та безпечності сиру кисломолочного, збагаченого плодово-ягідною сировиноюThesis