Фролова, Наталія ЕпінетівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2014-03-122014-03-122012Фролова, Н. Е. Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства / Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 129-131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13084Розглянуто використання випарника «Volcano», однієї з інноваційних розробок, для ароматизації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Using of the «Volcano» evaporator as one of the innovative products for flavoring dishes and culinary products at restaurants has been viewed.uk-UKароматизаціяaromatizationвипарникevaporatorзаклади ресторанного господарстваrestaurantsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології оздоровчих продуктівНовий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарстваThesis