Bilyk, OlenaHalykova, EsmaSolomyana, I.2013-12-162013-12-162013Bilyk, O. Extending the shelf life of baked goods - the requirement of the present / O. Bilyk, E. Khalikova, I. Solomyana // Продовольча безпека: економічні, управлінські, геополітичні, екологічні, культурні виміри : збірник тез XXIV Міжнародного Колоквіуму Інституту CEDIMES, 28 жовтня–3 листопада 2013 р, м. Київ. – Київ : НУХТ, 2013 – С. 84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12121The theses shows the use of beer protein in bakery products. The expediency of using the developed complex bakery improver "Freshness" on the basis of beer protein to extend the shelf life of baked goods made from wheat flour.enconsumercomplex baking improvershelf lifbeer precipitatestaling of bakery productsспоживачкомплексний хлібопекарський поліпшувачтермін зберіганняпивний осадчерствіння хлібобулочних виробівпотребителькомплексный хлебопекарный улучшительсрок храненияпивной осадокчерствение хлебобулочных изделийкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівExtending the shelf life of baked goods - the requirement of the presentThesis