Дмитрук, Роман ОлександровичБендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаШутюк, Віталій Володимирович2020-02-032020-02-032019Дмитрук, Р. О. Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю / Р. О. Дмитрук, О. В. Бендерська, В .В. Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : тези доповідей VІІІ міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 27–28 листопада 2019р., м. Тернопіль. - Тернопіль : ТНТУ, 2019. – С. 75–76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30625Об’єктом дослідження є соуси зі зниженою калорійністю. Здійснено аналітичні дослідження джерел літератури щодо створення соусної продукції зниженої калорійності.otherсоусистевіяеритритолsaucessteviaerythritolкафедра технології консервуванняПерспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністюThesis