Горбач, О. М.Чепелюк, Олена ОлександрівнаШпак, Максим Сергійович2014-09-022014-09-022014Горбач, О. Аналіз впливу форми робочих органів тістомісильних машин на ефективність процесу замісу / Ольга Горбач, Олена Чепелюк, Максим Шпак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 46-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16523Для утворення структури тіста потрібна фіксована кількість енергії, тому недостатня інтенсивність обробки, обумовлена не досить раціональною конструкцією робочих органів, зменшення частоти обертання і крутного моменту на валах тістомісильних машин призводить до тривалішого замісу. Для образования структуры теста нужна фиксированное количество энергии, поэтому недостаточная интенсивность обработки, обусловленная недостаточно рациональной конструкцией рабочих органов, уменьшение частоты вращения и крутящего момента на валах тестомесильных машин приводит к более длительному замеса. For the formation of the structure of the test requires a fixed amount of energy, so the lack of intensity of treatment, due to not enough rational design of work, reduce speed and torque on the shafts kneading machines leads to longer mixing.uk-UKтістомісильні машиниефективність процесузамісmixing machinesprocess efficiencybatchкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвАналіз впливу форми робочих органів тістомісильних машин на ефективність процесу замісуOther