Арсеньєва, Лариса ЮріївнаГубеня, Вячеслав Олександрович2015-03-312015-03-312015Арсеньєва, Л. Ю. Здобні булочні вироби антианемічного призначення / Л. Ю. Арсеньева, В. О. Губеня // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 82-83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19989На думку багатьох вчених, сучасне харчування не в змозі задовольнити організм необхідною кількістю мікронутрієнтів. Нестача мінеральних речовин у раціоні призводить до мікроелементозів, найпоширенішим з яких вважається дефіцит заліза, що призводить до залізодефіцитної анемії у дітей, літніх людей та жінок.otherхарчуванняздобні булочкибулочні виробипитаниясдобные булочкибулочные изделияnutritionmuffinsbakery productsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиЗдобні булочні вироби антианемічного призначенняThesis