Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичУлянич, Іван Федорович2013-01-252013-01-252012Шаповаленко, О. І. Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, І. Ф. Улянич // Зберігання і переробка зерна. – 2012. - № 11. – С. 62-63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5624В статті наведено інформацію про екструдування ячменю та кукурудзи з овочами. Овочевими компонентами були картопля, буряк, морква, гарбуз і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на хімічний та вітамінний склад продукції.uk-UKекструзіяячмінькукурудзаовочікартопляхімічний складпротеїнэкструзияячменьбуряковощикартофельхимический составпротеинextrusionbarleymaizevegetablespotatoeschemical compositionproteinкафедра технології зберігання і переробки зернаЕкструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму