Потенціал використання онтолого-аналітичих графів - Стрижак, Олександр Євгенович; Чернецький, Ігор Станіславович; Шаповалов, Євгеній Борисович; Шаповалов, Віктор Борисович (My University, 2015)
У статі подано аналіз літературних джерел у галузі інформаційної аналітики. Представлено системи аналізу інформації у науковій сфері. Відображено особливості роботи в системах «editor3» і «ontology». Наведено основні шляхи використання функціональних можливостей в онтологіях.
Keywords: кафедра харчової хімії; онтологія; інформаційна аналітика; проблема вибору; ontology; information analytics; problem of choice; ontology of choice