Оцінка показників якості синтетичних миючих засобів - Голубець, Надія Сергіївна; Григоренко, Інна Василівна (My University, 2016)
Сучасні синтетичні миючі засоби (СМЗ) представляють собою багатокомпонентні суміші, головний компонент яких - поверхнево-активні речовини. Основне їхнє призначення - очищення предметів, поверхонь, виробів з тканини і нетканих матеріалів від забруднень різної природи. Modern synthetic detergents (SMZ) is a multi-component mixture, the main component of which - surfactants. Main their purpose - cleaning of objects, surfaces, fabrics and articles made of nonwovens from pollution of different nature.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; синтетичні миючі засоби; оцінка показників якості; побутова хімія; synthetic detergents; evaluation of quality; household chemicals