Рупа, Вікторія АндріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222019Рупа, В. А. Санітарний нагляд за обладнанням кондитерського підприємства / В. А. Рупа, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 79-80https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39322Провівши санітарний нагляд на базі кондитерського підприємства використовували метод змивів з метою контролю ефективності санітарної обробки на прикладі зефіровідсаджувальної машини. After conducting sanitary surveillance at the confectionery enterprise, we used the flushing method to control the effectiveness of sanitation on the example of a marshmallow planting machine.гігієнічний інженірингзефірсанітарний наглядобладнанняhygienic engineeringmarshmallowsanitary supervisionequipmentкафедра експертизи харчових продуктівСанітарний нагляд за обладнанням кондитерського підприємстваThesis