Санітарний нагляд за обладнанням кондитерського підприємства - Рупа, Вікторія Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2019)
Провівши санітарний нагляд на базі кондитерського підприємства використовували метод змивів з метою контролю ефективності санітарної обробки на прикладі зефіровідсаджувальної машини. After conducting sanitary surveillance at the confectionery enterprise, we used the flushing method to control the effectiveness of sanitation on the example of a marshmallow planting machine.
Keywords: гігієнічний інженіринг; зефір; санітарний нагляд; обладнання; hygienic engineering; marshmallow; sanitary supervision; equipment; кафедра експертизи харчових продуктів