Бабіта, Оксана Юріївна2024-07-102024-07-102024Бабіта, О. Ю. Дослідження використання клітковини плодово-ягідної сировини у виробництві булочних виробів із впровадженням нового виробу на хлібозаводі у м. Берегово Закарпатської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Бабіта Оксана Юріївна ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2024. – 157 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43936ukклітковинасмородинаяблукобулочні виробибіологічна цінність хлібакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження використання клітковини плодово-ягідної сировини у виробництві булочних виробів із впровадженням нового виробу на хлібозаводі у м. Берегово Закарпатської областіOther