Реклама як масове суспільне явище - Карпенко, Анастасія; Лелека, Ольга Олександрівна (My University, 2026)
Реклама є одним із найважливіших елементів сучасного маркетингу та масових комунікацій, бо вона є формою інформування суспільства про товари, послуги та події для формування попиту і отримання прибутку.
Keywords: кафедра маркетингу; реклама; масова комунікація; функції реклами