Система організації та управління гандболом у провідних країнах світу та в україні: проблеми комерціалізації та професіоналізації - Павлюк, Ірина Сергіївна (My University, 2007)
В статті проаналізовані особливості функціонування гандболу на міжнародному рівні в провідних країнах світу, обгрунтовані передумови його професіонал ізації і комерціалізації, а також перспективи розвитку в Україні.
In the article are analyzed the features of functioning of handball at an international level in the leading countries of world, pre -conditions of its professionalize and commercialization are grounded, and also prospects of development in Ukraine.
Keywords: гандбол; професіоналізація; комерціалізація; handball; professionalize; commercialization; кафедра фізичного виховання