Романова, Зоряна МиколаївнаЗубченко, Віктор СергійовичРоманов, Микола СергійовичМельник, Юрій Володимирович2014-05-142014-05-142005Інтенсифікація процесу приготування пивного сусла електромагнітними полями і випромінюваннями / З. М. Романова, В. С.Зубченко, Ю. В. Мельник, М. С. Романова // Харчова і переробна промисловість. - 2005. – № 5. - C. 22-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14307Дана робота присвячена дослідженням, спрямованим на отримання високоекстрактивних пивних заторів з використанням солоду, як джерела ферментів а також несолоджених матеріалів. Для досягнення активації ферментів солоду використовували оброблення пивних заторів постійним магнітним полем. In this paper, the research aimed at obtaining vysokoekstraktyvnyh congestion beer using malt as a source of enzymes and nesolodzhenyh materials. To achieve activation of enzymes malt beer using cutting congestion constant magnetic field.otherмагнітне полезатиранняферментигідролізсуслоmagnetic fieldmashingenzymeshydrolysismustкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управліннякафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваІнтенсифікація процесу приготування пивного сусла електромагнітними полями і випромінюваннямиArticle