Романова, Зоряна МиколаївнаЗубченко, Віктор СергійовичРоманов, Микола СергійовичМельник, Юрій Володимирович2014-05-142014-05-142005Інтенсифікація процесу приготування пивного сусла електромагнітними полями і випромінюваннями / З. М. Романова, В. С.Зубченко, Ю. В. Мельник, М. С. Романова // Харчова і переробна промисловість. - 2005. – № 5. - C. 22-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14307Дана робота присвячена дослідженням, спрямованим на отримання високоекстрактивних пивних заторів з використанням солоду, як джерела ферментів а також несолоджених матеріалів. Для досягнення активації ферментів солоду використовували оброблення пивних заторів постійним магнітним полем. In this paper, the research aimed at obtaining vysokoekstraktyvnyh congestion beer using malt as a source of enzymes and nesolodzhenyh materials. To achieve activation of enzymes malt beer using cutting congestion constant magnetic field.otherмагнітне полезатиранняферментигідролізсуслоmagnetic fieldmashingenzymeshydrolysismustкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюкакафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваІнтенсифікація процесу приготування пивного сусла електромагнітними полями і випромінюваннямиArticle