Досвід впровадження мікропроцесорних систем управління - Ельперін, Ігор Володимирович; Кушков, Володимир Миколайович (My University, 2001)
Наведений досвід впровадження мікропроцесорних систем упрвління на підприємствах харчової промисловості. The experience of the authors of the introduction of microprocessor control systems in the food industry.
Keywords: мікропроцесорні системи управління; microprocessor control; харчова промисловість; food processing industry; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка