Таран, Вікторія ВолодимирівнаВиговський, Валерій ЮрійовичОдородько, Надія Йосипівна2013-01-242013-01-242009Таран, В. В. Актуальність одержання термостійкого очищеного соку на Смілянському цукровому заводі / В. В. Таран, В. Ю. Виговський, Н. Й. Одородько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - 2009. - С. 183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5582В ході аналізу одержаних даних було визначено, що вміст редукувальних речовин в клітинному соці впливає на ефект очищення дифузійного соку, вміст в ньому солей кальцію, забарвленість очищеного соку, на роботу випарної установки та продуктового відділення, при сталій витраті вапна в процесі основного вапнування та тривалості процесу.It was certain during the analysis of the obtained data, that content of редукувальних substances in cellular соці influences on the effect of cleaning of diffusive juice, content in him salts of calcium, painted of the cleared juice, to work of the evaporated setting and food separation, at the permanent expense of lime in the process of the basic liming and duration of process.otherосновне вапнуванняbasic defecationкарбонізаціядифузійний сіккольоровістьsaturationdiffusive juicecolouredкафедра технології цукру і підготовки водиАктуальність одержання термостійкого очищеного соку на Смілянському цукровому заводіThesis