Дослідження та розробка архітектури інформаційно-комунікаційної системи підтримки заочного навчання - Пєтухов, Володимир (My University, 2014)
Пріоритетним напрямком процесу інформатизації сучасного суспільства стає інформатизація освіти, що передбачає забезпечення сфери освіти методологією і практикою розробки та оптимізації використання сучасних інформаційних технологій, орієнтованих на реалізацію психолого-педагогічних цілей навчання.
Keywords: заочне навчання; інформаційно-комунікаційні системи; інформаційні технології; correspondence course; information and communication; information technology