Електрична частина станцій і підстанцій - Омельчук, Анатолій Олександрович (My University, 2017)
Приведені елементи теорії, необхідні для розуміння роботи електричних апаратів, їх конструкцій, принципи побудови схем електричної частини станцій і підстанцій, системи управління, вимірювання і контролю на електростанціях і підстанціях, методи розв’язання задач проектування і експлуатації електричної частини станцій і підстанцій. Для студентів з енергетичних спеціальностей вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, а також для інженерно-технічних працівників енергетичних компаній та енергетиків підприємств.
Keywords: електростанції; power plants; енергосистеми; power systems; комутаційне обладнання; switching equipment; трансформатор; transformer; струм короткого замикання; short circuit current; розподільні пристрої; switchgear; ‎кафедра електропостачання і енергоменеджменту‎