Паштет м’ясний з β-каротином (Деклараційний патент на винахід №59231A) - Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна Вікторівна (My University, 2003)
Розроблено паштет м’ясний з β-каротином, що містить м’ясну сировину, печінку яловичу або свинячу бланшовану, соєвий білок, шпиг, цибулю, який відрізняється тим, що додатково містить білково-жировий стабілізатор та розчин β-каротину. A meat pie with β-carotene containing raw meat, liver, beef or pork blanched, soy protein, spy, onions, wherein further comprising a protein-lipid solution stabilizer and β-carotene.
Keywords: паштет; паштет; pate; β-каротин; білково-жировий стабілізатор; β-carotene; protein and fat stabilizer; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів