Психологічний аналіз самооцінки у юнацькому віці - Божок, Наталія Олексіївна (My University, 2013)
У тезах досліджено важливість самооцінки у юнацькому віці. Охарактеризовано основні напрямки аналізу самооцінки студентів. Визначено вплив високої та низької самооцінки на рівень особистісного зростання юнаків. In the article the importance of self-esteem in students is investigated. The main approaches to thе analysis of students’ self-esteem are characterized. The impact of high and low self-esteem on the level of personal growth is determined.
Keywords: юність; особистісне зростання; самооцінка; adolescence; personal growth; self-esteem; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації