Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаПешук, Людмила Василівна2012-10-082012-10-082011Кишенько, І. І. Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів / І. І. Кишенько, Л. В. Пешук // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. – № 27 – С. 326 - 331.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3278Проаналізовано сучасні тенденції щодо використання вторинної м’ясної сировини для вирішення проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білково-жирових емульсій з колагенвмісної сировини з метою удосконалення технології м’ясних виробів та розширення їх асортименту. Modern trends in the use of secondary raw meat in the practice of solving the global problem of protein deficiency and the possibility of getting fat emulsions with protein collagen raw materials for the improvement of the meat products and expanding their range.otherтехнологія виробництвабілково-жирова емульсіяколаген сполучної тканиниcollagen connective tissue production technologyprotein-fat emulsionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБілково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробівArticle