Актуальні завдання організації патріотичного виховання студентської молоді у вищих навчальних закладах України - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2013)
Наукова розвідка дозволяє познайомитись із сучасними актуальними завданнями здійснення патріотичного виховання студентської молоді у вищих навчальних закладах України. Подаються конкретні пропозиції щодо покращення виховної роботи на державному рівні. Scientific exploration allows acquainted with contemporary challenges implementation of patriotic education of students in higher educational institutions of Ukraine. Served with specific suggestions for improving the educational work at the state level.
Keywords: патріотичне виховання; студентська молодь; college students; patriotic education; кафедра гуманітарних дисциплін