Петруша, Оксана ОлександрівнаВашека, Оксана МиколаївнаЗичук, Тетяна ОлександрівнаМамаєва, Марія Миколаївна2020-12-152020-12-152017Визначення лужної фосфатази у пастеризованому молоці з використанням цифрових технологій / О. О. Петруша , О. М. Вашека, Т. О. Зичук, М. М. Мамаєва // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : V Міжнародна науково-практична конференція, 07 грудня 2017 р. – Львів : ЛТЕУ, 2017. – С. 56–57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32326Використано метод комп'ютерної колориметрії для визначення ферментів фосфатази та пероксидази у молоці. Використання даного методу дає можливість не лише скоротити час на проведення дослідження , а й зберегти дані дослідення у цифровому вигляді.otherметоди моніторингутеплова оброка сировиниферментиметод комп'ютерної колориметріїкафедра експертизи харчових продуктівВизначення лужної фосфатази у пастеризованому молоці з використанням цифрових технологійThesis