Короленко, Аліна ВіталіївнаТетеріна, Світлана Миколаївна2014-08-272014-08-272014Короленко, А. Дослідження зміни мікрофлори соку цукрового сорго під час термічної обробки / Аліна Короленко, Світлана Тетеріна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 616-617.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16445З метою підвищення якості харчової продукції, отриманої з соку цукрового сорго, ефективним є використання попередньої теплової обробки соку з метою пригнічення його мікрофлори. In order to improve the quality of food products derived from the sap of sugar sorghum, is effective use of prior heat treatment of the juice with a view to its inhibition of microorganisms.uk-UKтермічна обробкамікрофлорацукровий соргоheat treatmentmicroflorasugar sorghumкафедра біотехнології і мікробіологіїДослідження зміни мікрофлори соку цукрового сорго під час термічної обробкиOther