Біодеградабельне їстівне покриття для створення екологічного посуду - Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Бойко, Марина Іванівна (My University, 2018)
Перспективним напрямом є створення екологічного посуду. Розроблено їстівний стакан для гарячих напоїв, що дозволяє утримувати гарячий напій всередині без протікання. A promising direction is the creation of ecological dishes. An edible glass for hot drinks is developed, which allows to keep a hot drink inside without leakage.
Keywords: їстівне покриття; екологічний посуд; їстівний стакан; edible coating; ecological dishes; edible glass; кафедра експертизи харчових продуктів