Відношення студентів НУХТ до ранніх сексуальних відносин - Клочков, Ілля Володимирович; Денисенко, Н. (My University, 2009)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблемі сексуальності. This article dedicates to the complex review of the problem of sexuality.
Keywords: досвід; життя; соціум; поведінка; experience; life; society; behavior; кафедра гуманітарних дисциплін