Становлення теорії економічного розвитку в контексті теорій відтворення - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2011)
Розглядаються особливості становлення теорії економічного розвитку у контексті еволюції теорій відтворення. The specify features of formation of economic development theory in the context of evolution of reproduction theories are examined.
Keywords: економічний розвиток; теорії відтворення; економічне зростання; economic development; reproduction theories; кафедра маркетингу