Новітній підхід до підготовки фахівців для харчового машинобудування за умови застосування мехатронно-модульного принципу побудови машин - Гавва, Олександр Миколайович; Блаженко, Сергій Іванович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Марцинкевич, Леся Валентинівна (My University, 2019)
Досягнення в галузі мехатроніки є визначальним у формуванні нового технологічного базису, який обумовлює та визначає рівень технічного переоснащення і технічний прогрес у найважливіших сферах економіки. Упровадження у навчальний процес новітніх підходів до створення технічних систем дасть можливість продукувати конкурентоспроможну техніку, технологію та продукцію. Achievements in the field of mechatronics are decisive in the formation of a new technological basis, which determines and determines the level of technical re-equipment and technological progress in the most important areas of the economy. Introducing into the educational process the latest approaches to the creation of technical systems will enable the production of competitive technology, technology and products.
Keywords: пакувальні машини; мехатроніка; модуль; фахівець; packing machines; mechatronics; module; specialist; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування