Безпека споживання та корисні властивості нових комбінованих екструзійних продуктів - Аннєнкова, Надія Борисівна (My University, 2007)
Досліджено корисні властивості та безпечність споживання нових комбінованих екструдованих продуктів. We studied the beneficial properties and the safety of the new combined extruded products.
Keywords: екструзія; безпечність; корисність; extrusion; safety; кафедра експертизи харчових продуктів