Передумови інвестиційно-інноваційного розвитку підприємства - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2014)
В статті розглянуті проблеми економічного розвитку підприємств та організацій із визначенням факторів, що впливають на вибір напрямку та шляхів розвитку суб’єктів господарювання. Автором визначені основні фактори впливу на розвиток економіки в цілому та промисловість, як основну її складову, на інноваційній основі, визначені сучасні тенденції розвитку підприємства для визначення стратегічних напрямків розвитку в майбутньому. This article deals with the problem of economic development of businesses and organizations from the definition of the factors influencing the choice of direction and ways of entities. The author identifies the key factors influencing the development of the overall economy and the industry as its main component, based on the innovative identified current trends in the enterprise to identify strategic directions of development in the future.
Keywords: економічний розвиток підприємства; розвиток підприємства; кафедра обліку і аудиту