Назар, Мар'яна ІгорівнаМихайлюк, Ганна СергіївнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2016-09-172016-09-172016Назар, М. І. Впровадження виробництва хліба оздоровчого призначення / М. І. Назар, Г. С. Михайлюк, Т. А. Сильчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 37-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24034Велика увага приділяється покращенню структури та якості харчування як одного з головних чинників здорового способу життя. Much attention is paid to improving the structure and quality of food as one of the main factors of a healthy lifestyle.uk-UKкафедра готельно-ресторанної справихліб оздоровчого призначенняякість харчуванняклітковина картопліbread health purposequality foodfiber potatoВпровадження виробництва хліба оздоровчого призначенняOther