Впровадження виробництва хліба оздоровчого призначення - Назар, Мар'яна Ігорівна; Михайлюк, Ганна Сергіївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2016)
Велика увага приділяється покращенню структури та якості харчування як одного з головних чинників здорового способу життя. Much attention is paid to improving the structure and quality of food as one of the main factors of a healthy lifestyle.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; хліб оздоровчого призначення; якість харчування; картопляна клітковина; bread health purpose; quality food; fiber potato