Кислянова, Анастасія Олександрівна2022-10-142022-10-142022Кислянова, А. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператора ринку ПрАТ «Нікопольський Хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Олександрівна Кислянова ; наук. керівник Богдан Сергійович Пащенко. – Київ, 2022. – 141 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38265otherкафедра експертизи харчових продуктівПрАТ «Нікопольський хлібокомбінат»система управління безпечністютехнологія виробництва хліба пшеничногоплан НАССРнебезпечні факториРозроблення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператора ринку ПрАТ «Нікопольський Хлібокомбінат»Other