Пастух, Олександр Олегович2024-03-112024-03-112023Пастух, О. О. Проєкт хлібозаводу в місті Чугуїв Харківської області з впровадженням традиційних способів приготування тіста : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Пастух Олександр Олегович ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2023. – 90 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42138ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхліб «Чернівецький»хліб «Гірчичний»Булочка здобнапіч тунельна «Revent»піч ротаційна «Revent»рідка закваскавелика густа опаратрадиційна опараПроєкт хлібозаводу в місті Чугуїв Харківської області з впровадженням традиційних способів приготування тістаOther