Устименко, Ігор МиколайовичАникієнко, АнтонПоліщук, Галина Євгеніївна2019-04-192019-04-192019Устименко, І. Наукове обгрунтування складу кефірного продукту з порошком топінамбуру / І. Устименко, А. Аникієнко, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 395.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29011Розроблено новий вид продукту кефірного, який містить купажовану олію та порошок топінамбуру, що дасть змогу підвищити харчову цінність та розширити асортимент кисломолочної продукції з рослинними компонентами. A new type of kefir product containing blended oil and jerusalem artichoke powder has been developed, which will increase the nutritional value and expand the asperity of sour-milk products with plant components.uk-UKхарчова емульсіяказеїнат натріюмолоковмісний продукттопінамбурfood emulsionsodium caseinatemilk-containing productкафедра технології молока і молочних продуктівНаукове обгрунтування складу кефірного продукту з порошком топінамбуруThesis