Решітник, Надія Ярославівна2021-09-202021-09-202021Решітник, Н. Я. Вивчення впливу антиоксидантів на термін зберігання асортименту здобного печива ТОВ «Biscotty» Львівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Надія Ярославівна Решітник ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2021. – 129 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35363otherздобне печивовикористання антиоксидантівстан ліпідного комплексупісочно-відсадне печивопероксидне числокислотне числокафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВивчення впливу антиоксидантів на термін зберігання асортименту здобного печива ТОВ «Biscotty» Львівської областіOther