Самойленко, ОльгаДомарецький, Віталій АфанасійовичБабич, Ірина Михайлівна2016-06-062016-06-062008Самойленко, О. П. Використання сонячної енергії у виноробстві / О. П. Самойленко, В. А. Домарецький, І. М. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23507Актуальна проблема сучасної виноробної галузі є якість. Найбільше якість вина характеризує його стабільність. Часто вона порушується кристалічними помутніннями, викликаними солями виннокислого кальцію й калію. Кращий спосіб уникнути цього – холодообробка. Actual problems of modern wine industry is quality. The highest quality wine is characterized by its stability. Often it is broken crystal turbidity caused vynnokysloho salts of calcium and potassium. The best way to avoid this - cold treatment.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствастабільністьенергіяхолодообробкаstabilityenergycold treatmentВикористання сонячної енергії у виноробствіThesis