Коригування мікробіологічної стабільності фаршів з використанням екстракту виноградних кісточок - Валюх, Надія Миколаївна; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2016)
Використання біофлавоноїдів природного походження сприяє гальмуванню мікробіологічних процесів у фарші з м’яса качки, і екстракт з насіння виноградних кісточок може бути запроваджений у виробництві емульгованих м’ясних продуктів, зокрема, у виробництві заморожених січених напівфабрикатів. Метою дослідження було вивчити вплив екстракту з насіння виноградних кісточок на мікробіологічні показники фаршу з м’яса птиці. Як дослідні зразки використовували фарш з м’яса водоплаваючої птиці, а саме качки пекінської.
Keywords: м'ясо птиці; виноградні кісточки; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів