Валюх, Надія МиколаївнаБожко, Наталія ВолодимирівнаПасічний, Василь Миколайович2019-11-262019-11-262016Валюх, Н. М. Коригування мікробіологічної стабільності фаршів з використанням екстракту виноградних кісточок / Н. М. Валюх, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма і матеріали п'ятої Міжнародної науково-технічної конференції, 7–8 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 27–28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30440Використання біофлавоноїдів природного походження сприяє гальмуванню мікробіологічних процесів у фарші з м’яса качки, і екстракт з насіння виноградних кісточок може бути запроваджений у виробництві емульгованих м’ясних продуктів, зокрема, у виробництві заморожених січених напівфабрикатів. Метою дослідження було вивчити вплив екстракту з насіння виноградних кісточок на мікробіологічні показники фаршу з м’яса птиці. Як дослідні зразки використовували фарш з м’яса водоплаваючої птиці, а саме качки пекінської.uk-UKптицябіофлавоноїдикачкавиноградні кісточкиbirdbioflavonoidsduckgrape seedкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКоригування мікробіологічної стабільності фаршів з використанням екстракту виноградних кісточокThesis