Богун, Леся ЮріївнаРябко, Оксана ІгорівнаРябченко, Наталія Олександрівна2016-10-102016-10-102016Богун, Л. Ю. Товарознавча оцінка якості натуральних соків / Л. Ю. Богун, О. І. Рябко, Н. О. Рябченко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 98.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24367Споживання фруктових і овочевих соків населенням України за останні роки значно зросло. На ринку України реалізується багато різновидів соків і нектарів, які відрізняються за якістю та споживними властивостями. Consumption of fruit and vegetable juices population of Ukraine in recent years has increased significantly. In Ukraine implemented many varieties of juices and nectars, which are different quality and consumer properties.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівтоварознавча оцінканатуральні сокиякість соківcommodity evaluationnatural juicesquality juicesТоварознавча оцінка якості натуральних соківOther