Товарознавча оцінка якості натуральних соків - Богун, Леся Юріївна; Рябко, Оксана Ігорівна; Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2016)
Споживання фруктових і овочевих соків населенням України за останні роки значно зросло. На ринку України реалізується багато різновидів соків і нектарів, які відрізняються за якістю та споживними властивостями. Consumption of fruit and vegetable juices population of Ukraine in recent years has increased significantly. In Ukraine implemented many varieties of juices and nectars, which are different quality and consumer properties.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; товарознавча оцінка; натуральні соки; якість соків; commodity evaluation; natural juices; quality juices