Пристрій для поштучного виділення і подачі із стопи плоскоскладених заготовок коробок і їх формування (Патент на винахід № 90034) - Гавва, Олександр Олександрович; Волчко, Анатолій Іванович; Гавва, Олександр Миколайович; Волчко, Андрій Анатолійович; Юхно, Михайло Іванович (My University, 2010)
Пристрій для поштучного виділення і подачі із стопи плоскоскладених заготовок коробок і їх формування, що включає магазин для заготовок, механізм для поштучної їх подачі, транспортуючий механізм із захватом для переміщення заготовок і пристрої для її розкривання, виконаний у вигляді двох, розміщених з різних боків магазина, приводних валів, які мають спіральну робочу поверхню із змінним кроком спіралі по довжині валів, вхідний кінець одного з приводних валів виконано глобоїдним і на ньому встановлено додаткову спіральну поверхню, причому вали виконані у вигляді циліндрів. A device for individually isolating and filing of the foot ploskoskladenyh pieces boxes and their formation , including the shop to pieces , the mechanism for Stick them feeding, transporting mechanism enthusiastically moving pieces and arrangements for its expansion , designed as a two located on different sides of the store , drive shaft having a spiral work surface with variable pitch helix length shaft input end of a drive shaft hloboyidnym done and it found an additional helical surface , with shafts made in the form of cylinders.
Keywords: плоскоскладені заготовки; механізм; приводний вал; flat build preparation; mechanism; power shaft; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки