Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь Миколайович2015-07-032015-07-032012Іванов, С. В. Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м’ясних та м’ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 18-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21518Проведені дослідження і отримані результати дозволяють концептуально систематизувати підходи щодо ефективності використання харчових добавок. The research and the results allow conceptually systematized approaches to the efficiency of use of food additives.харчові добавким’ясні продуктипродукти тваринного походженняanimal productsmeat Productsnutritional supplementsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУмови мінімізації використання харчових добавок у технології м’ясних та м’ясомістких продуктівOther