Використання комплексу β-циклодекстрину з йодом в складі м’ясних кулінарних виробах - Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Мороз, Дар’я Олексіївна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2022)
Описано вплив на функціонально-технологічні покзники м’ясних систем внесенням комплексу β-циклодекстрину з йодом.

The impact on the functional and technological indicators of meat systems by introducing a complex of β-cyclodextrin with iodine is described.
Keywords: кафедра харчової хімії; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; йод; iodine; meat systems; м’ясні системи