Чебаненко (Омельченко), Христина ВолодимирівнаМороз, Дар'я ОлексіївнаПасічний, Василь Миколайович2024-11-132024-11-132022Чебаненко, Х. Використання комплексу β-циклодекстрину з йодом в складі м’ясних кулінарних виробах / Х. Чебаненко, Д. Мороз, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 237https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45736Описано вплив на функціонально-технологічні покзники м’ясних систем внесенням комплексу β-циклодекстрину з йодом.The impact on the functional and technological indicators of meat systems by introducing a complex of β-cyclodextrin with iodine is described.ukкафедра харчової хіміїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівйодiodinemeat systemsм’ясні системиВикористання комплексу β-циклодекстрину з йодом в складі м’ясних кулінарних виробахThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0001-5002-1393