Мазуренко, Олександр ГригоровичФедоров, Володимир Гаврилович2014-06-162014-06-161998Мазуренко, О. Г. Витрати енергії – найменші / О. Г. Мазуренко, В. Г. Федоров // Харчова і переробна промисловість. – 1998. - № 5. - С. 31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15176Більшість технологічних процесів теплової чи холодильної обробки харчових продуктів закінчується при досягненні певної температури їх готовності. Це стосується випікання хліба, варіння ковбас, пастеризації молока, охолодження продуктів після їх збирання, процесів заморожування. Most of the processes of heat or refrigeration food processing ends when a certain temperature of readiness. This includes bread, sausages cooking, pasteurizing, cooling products after their collection, freezing.uk-UKобробкавипіканняпроцеспродуктprocessingbakingprocessproductкафедра електропостачання і енергоменеджментуВитрати енергії - найменшіArticle