Витрати енергії - найменші - Мазуренко, Олександр Григорович; Федоров, Володимир Гаврилович (My University, 1998)
Більшість технологічних процесів теплової чи холодильної обробки харчових продуктів закінчується при досягненні певної температури їх готовності. Це стосується випікання хліба, варіння ковбас, пастеризації молока, охолодження продуктів після їх збирання, процесів заморожування. Most of the processes of heat or refrigeration food processing ends when a certain temperature of readiness. This includes bread, sausages cooking, pasteurizing, cooling products after their collection, freezing.
Keywords: обробка; випікання; процес; продукт; processing; baking; process; product; кафедра електропостачання і енергоменеджменту