Галінська, Олександра СергіївнаБессараб, Олександр Семенович2018-04-192018-04-192016Галінська, О. С. Зміни вмісту інуліну в бульбах топінамбура при зберіганні / О. С.Галінська, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 259.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27046Одним з напрямів досліджень є застосування інуліну як добавки при виробництві продуктів харчуванняння інуліну як добавки при виробництві продуктів харчування. One of the directions of research is the use of inulin as an additive in the production of food.uk-UKхроматографіяchromatographyмоносахаридиmonosaccharidesтопінамбурJerusalem artichokeкафедра технології консервуванняЗміни вмісту інуліну в бульбах топінамбура при зберіганніThesis