Цісарик, Орися ЙосипівнаМусій, Любов ЯрославівнаСливка, Ірина МиколаївнаГотіна, Ольга Володимирівна2021-02-152021-02-152019Дослідження оксидантної стабільності кисловершкового масла під час зберігання / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка, О. В. Готіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 249–258.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32704У статті досліджено зміни органолептичних властивостей і стійкість до процесів окиснення кисловершкового масла протягом зберігання за температури (4±2)°С впродовж 35 діб. The purpose of the work was to investigate changes in organoleptic properties and resistance to oxidation processes of cultured butter during storage at (4±2)°С for 35 days.otherLactobacillus acidophilus штам La-5Fresh-Qкисловершкове маслокислотне числопероксидне числоRSF 742cultured butterperoxide numberacid numberДослідження оксидантної стабільності кисловершкового масла під час зберігання /Article