Gevlich, Yana2016-04-272016-04-272014Gevlich, Y. Food safety management / Y. Gevlich / Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених і студентів, 13–14 листопада 2014 р. — К.: НУХТ, 2014. — С. 321-323.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22999Regulatory bodies have swung into action with stricter regulations and harsher penalties for non-compliance, while consumers have become more aware and vigilant about signs of unsafe food. Регулюючі органи вже приступив до дій з більш жорсткі правила і суворі покарання за недотримання, в той час як споживачі стали більш обізнаними і пильними про ознаки неякісного продовольства. Регулирующие органы уже приступило к действиям с более жесткие правила и суровые наказания за несоблюдение, в то время как потребители стали более осведомленными и бдительными о признаках некачественного продовольствия.otherfood safetymanagementбезпека харчових продуктівуправліннябезопасность пищевых продуктовFood safety managementOther