Розроблення рецептури молочного десерту підвищеної харчової цінності - Гойко, Надія Олегівна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2012)
Отримані результати показують, що новий молочний десерт має вищу біологічну та харчову цінність, він краще засвоюється організмом, а також характеризується високими органолептичними показниками. The results show that the new dairy dessert has the highest biological and nutritional value, it is better absorbed by the body and is characterized by high organoleptic characteristics.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; харчова цінність; харчовий раціон; молочні десерти; dairy desserts; nutritional value; diet