Гойко, Надія ОлегівнаГойко, Ірина Юріївна2015-12-232015-12-232012Гойко, H. О. Розроблення рецептури молочного десерту підвищеної харчової цінності / H. О. Гойко, I. Ю. Гойко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29–30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 278–280.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22040Отримані результати показують, що новий молочний десерт має вищу біологічну та харчову цінність, він краще засвоюється організмом, а також характеризується високими органолептичними показниками. The results show that the new dairy dessert has the highest biological and nutritional value, it is better absorbed by the body and is characterized by high organoleptic characteristics.кафедра технології оздоровчих продуктівхарчова цінністьхарчовий раціонмолочні десертиdairy dessertsnutritional valuedietРозроблення рецептури молочного десерту підвищеної харчової цінностіOther