Михавко, Тамара РоманівнаПасічний, Василь Миколайович2024-11-132024-11-132022Михавко, Т. Р. Натуральні барвники, як альтернатива нітриту / Т. Р. Михавко, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 60–61https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45726Описано результати досліджень використання натурального барвника з нітритом натрію з мясом курчат-бройлерів у різних співвідношеннях.The results of research on the use of natural dye with sodium nitrite with meat of broiler chickens in different ratios are described.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнітритнатуральні колорантиnitritenatural colorantsНатуральні барвники, як альтернатива нітритуOtherhttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590