Перспективи розвитку олієжирової галузі на основі сировинної бази горіхоплідних культур та виробництва інноваційних товарів - Луцяк, Віталій Васильович (My University, 2014)
На сьогоднішній день с/г підприємствами грецький горіх майже не вирощується, 99 % валових зборів припадає на господарства населення. В таких умовах Україна залишається в п'ятірці світових лідерів з виробництва грецьких горіхів. To date, s / d enterprises walnuts grown almost 99% of gross fees account for households. Under these conditions, Ukraine is in the top five global leaders in walnuts.
Keywords: фундук; горіхоплідні культури; грецький горіх; hazelnut; nut crops; walnut